Norden

Danmark

Det sydligaste landet i Norden består av härliga stränder, spännande arkitektur och en huvudstad med allt du önskar. Danmark består av flera öar och landskapet växlar från berg, gröna skogar till kilometerlånga sandstränder. Løkken och Skagen är välbesökta områden för många som är ute efter sol och bad.

Huvudstaden Köpenhamn är en livlig stad med mycket sevärdheter, shopping, restauranger och grönområden. Staden har flera gånger utsetts till världens bästa stad att bo och leva i.

Finland

Finland kallas ”De tusen sjöarnas land” eftersom 10 procent av landet består av sjöar, öar och älvar. Finland har en av världens vackraste och största skärgårdar med mängder av fyrar, gamla stenkyrkor och trähus. I norr hittar man många skidorter med orört landskap. Skidåkning när det är som bäst. Vill man uppleva otroliga Norrsken är det norra Finland man ska besöka!

Helsingfors är en storstad på liten yta och kan med fördel utforskas till fots. Här finns allt såsom shopping, kultur, design och fina parker. Det är alltid rörelse och liv i Helsingfors!

Island

Man kan inte låta bli att tänka på vulkaner och kokande varma källor när man tänker på Island. Landet har en dramatisk vacker natur som inspirerar konstnärer och fotografer från hela världen. Även äventyrare samlas här och ger sig ut på vandrings- eller cykelturer.

Reykjavik är Europas nordligaste huvudstad och är en modern stad som bjuder in till aktiviteter året runt. Storstadspuls och vacker natur i en härlig blandning.

Norge

Norge är ett väldigt vackert land med natur som växlar mellan stränder till magnifika berglandskap. Ett sätt att få uppleva landets makalösa landskap är att åka med Hurtigruten som går längst Norges kust.

Norges huvudstad Oslo är en storstad som bjuder på pulserande stadsliv varvat med skön natur. Då Oslo växer så det knakar kan du se ny intressant arkitektur, shoppa och äta och dricka gott på någon av stadens många restauranger.

Sverige

Sverige har så mycket att erbjuda i form av härlig natur, sevärdheter och storstäder. Gotland och Öland är två extremt välbesökta öar i landet på sommartid. Med sina vackra sandstränder är båda öarna väl värda ett besök.

Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder och är byggt på 14 öar. Staden bjuder på kultur, sevärdheter, shopping och livligt uteliv. Boka gärna en tur båttur i skärgården eller ta dig till Globen för en i åktur SkyView som tar dig 130 meter över havet med en otrolig utsikt över hela Stockholm.

 

VÅRA DESTINATIONER

AFRIKA
ASIEN
EUROPA
KARIBIEN
MELLANÖSTERN
NORDEN
NORDAMERIKA
OCEANIEN
SYDAMERIKA

Nyhetsbrev

Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Tel: 021 – 480 60 50
kundtjanst@novatravel.se

Följ oss på sociala medier

Följ NovaTravel på Facebook
  Följ NovaTravel på Twitter  Följ NovaTravel på LinkedIn  Följ NovaTravel på Instagram