Nordamerika

Det stora landet i väst

Nordamerika förknippas med det vi kort och gott kallar USA. Landet är enormt stort och utbudet av resor dit är lika stort. Din vistelse i blir precis vad du gör den till. Lata dagar på stranden eller storslaget nattliv. Eller varför inte bila genom hela landet på klassiska Route 66?

Västkusten

Det finns många städer att besöka på västkusten men det är tre som sticker ut lite extra. Los Angeles – här kan du som turist frossa i kändisspotting, shoppa eller besöka Venice- och Monica Beach med sina vackra sandstränder och strandpromenader. San Fransisco bjuder på en naturpark strax utanför staden – Yosemite National Park. Fantastisk natur med vilda djur. Sist men inte minst har vi Las Vegas – staden som aldrig sover. Här kan du aldrig bli uttråkad. Shoppa, spela på något av alla casinon eller gå på någon show!

Östkusten

På östkusten är det städer Washington, Philadelphia och New York som utmärker sig. I huvudstaden Washington finns USA:s bästa museer och sevärdheter. Här finns bland annat Capitol Hill och Vita Huset. I Philadelphia kan man fortsätta att utforska bland annat Liberty Bell och Independence Hall. Även här finns många konstmuseer. The Big Apple – New York är staden som ständigt är i rörelse. Här kan allt hända! Besök Central Park eller ett av de nyaste besöksmålen som ligger i skyskrapan One World Trade Center – One World Obeservatory, tre våningar med storslagna vyer över staden!

USA är så stort och har många guldkorn så det är omöjligt att göra en komplett reseguide över landet. Men vi på NovaTravel hjälper er gärna att planera er resa. Är du osäker på vart i USA du vill resa eller om du har några speciella önskemål? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att planera din resa!

 

VÅRA DESTINATIONER

AFRIKA
ASIEN
EUROPA
KARIBIEN
MELLANÖSTERN
NORDEN
NORDAMERIKA
OCEANIEN
SYDAMERIKA

Nyhetsbrev

Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Tel: 021 – 480 60 50
kundtjanst@novatravel.se

Följ oss på sociala medier

Följ NovaTravel på Facebook
  Följ NovaTravel på Twitter  Följ NovaTravel på LinkedIn  Följ NovaTravel på Instagram