Cooköarnas gyllene stränder

Som små pärlor ligger de 15 öarna utspridda mitt i Stilla havets blå vatten. Detta är platsen för er som föredrar ljumma vindar, tropisk natur och vackra sandstränder. Här handlar allt om att ta vara på dagen och leva i nuet.

Denna resa är för er som bara vill koppla av och ta det lugnt. Ni bor på Rarotonga som är Cooköarnas största ö. Den i det närmaste cirkelrunda ön har en omkrets på 35 km så allt ligger på bekvämt avstånd. Det enklaste sättet att ta sig runt är att ta bussen eller hyra moped. Förutom picknick på en öde strand, snorkling i den kristallklara lagunen eller besök på marknaden i Avarua är en vandringstur till Rarotongas inre tillsammans med Pa, Cooköarnas främste naturguide, ett måste. Här har ni möjlighet att lära er mer om medicinalväxter och spännande legender. På Rarotonga har ni nio övernattningar innan ni flyger till Aitutaki för tre nätter. Aitutaki är en av Söderhavets vackraste laguner med sitt vatten som skimrar i alla tänkbara blå nyanser. Stränderna är bländande vita och en laguntur till de yttre sandöarna blir ett minne för livet.

Ni reser hem via Rarotonga och Los Angeles, om ni har möjlighet kan ni förlänga resan med ett par dagar i änglarnas stad.

  • Härliga dagar på vackra lummiga Rarotonga
  • Se soluppgången från Muri Beach
  • Hyr en cykel och hitta en egen strand
  • Njut av en drink i den spektakulära solnedgången
  • Följ med på lagunkryssning på Aitutaki
  • Ät nyfångad fisk till middag i facklornas sken

16 dagar fr. 29 950 kr


Kontakta oss för mer information! 

Prisförfrågan/bokning

 

Nyhetsbrev

Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Tel: 021 – 480 60 50
kundtjanst@novatravel.se

Följ oss på sociala medier

Följ NovaTravel på Facebook
  Följ NovaTravel på Twitter  Följ NovaTravel på LinkedIn  Följ NovaTravel på Instagram